Banden & Velgen

Voorbeeld

Banden & Velgen

Garage Winters heeft een uitgebreid assortiment scherp geprijsde winterbanden en zomerbanden op voorraad. Wij streven er naar u zo snel mogelijk van dienst te zijn bij een lekke band, versleten band of klapband. Hierdoor kunt u in de meeste gevallen dezelfde dag de weg weer op.

Zeer voordelig en vakkundig gemonteerd

Garage Winters koopt buiten de duurdere seizoenen om grote partijen banden in. Hiermee kunnen wij u lagere prijzen bieden dan veel van onze concurrenten. Vraag onze medewerkers in onze garage, per mail of telefonisch naar onze scherp geprijsde zomer- en winterbanden. Wij helpen u graag op een voordelige manier de zomer en winter door.

Voorbeelden van nieuwe velgen

Voorbeelden

 • Zeer goede garage klant vriendelijk en vakkundig.

  Inrefa , 22 april 2016
 • Garage Winters is een zeer klantvriendelijk bedrijf, waar de mensen altijd voor je klaar staan. Altijd duidelijke informatie over reparaties en andere vragen. Bij het vinden van onverwachte zaken wordt er altijd even telefonisch overleg gepleegd. Gewoon een topgarage!

  Vollieguus, 23 april 2016
 • Ik rij weer een voertuig waarin met vertrouwen gereden kan worden. Bij het ophalen duidelijke uitleg gehad van uitgevoerde werkzaamheden en bij behorende kosten. Prima service aangepast aan de wensen van de klant.

  HaDries, 28 maart 2016
 • Erg klantvriendelijk. Ook flexibel qua overleg en werkzaamheden. Vooraf duidelijke offertes en uitleg. Prijs is prima en ze denken met je mee.

  Huize Jansen, 06 mei 2016
 • Uitmuntende service, klantvriendelijk, duidelijke afspraken. Topgarage!

  Wim Sieders, 07 maart 2016