Banden & Velgen

Voorbeeld

Banden & Velgen

Garage Winters heeft een uitgebreid assortiment scherp geprijsde winterbanden en zomerbanden op voorraad. Wij streven er naar u zo snel mogelijk van dienst te zijn bij een lekke band, versleten band of klapband. Hierdoor kunt u in de meeste gevallen dezelfde dag de weg weer op.

Zeer voordelig en vakkundig gemonteerd

Garage Winters koopt buiten de duurdere seizoenen om grote partijen banden in. Hiermee kunnen wij u lagere prijzen bieden dan veel van onze concurrenten. Vraag onze medewerkers in onze garage, per mail of telefonisch naar onze scherp geprijsde zomer- en winterbanden. Wij helpen u graag op een voordelige manier de zomer en winter door.

Voorbeelden van nieuwe velgen

Voorbeelden

 • Ik rij weer een voertuig waarin met vertrouwen gereden kan worden. Bij het ophalen duidelijke uitleg gehad van uitgevoerde werkzaamheden en bij behorende kosten. Prima service aangepast aan de wensen van de klant.

  HaDries
 • Zeer goede garage klant vriendelijk en vakkundig.

  Inrefa
 • Uitmuntende service, klantvriendelijk, duidelijke afspraken. Topgarage!

  Wim Sieders
 • Erg klantvriendelijk. Ook flexibel qua overleg en werkzaamheden. Vooraf duidelijke offertes en uitleg. Prijs is prima en ze denken met je mee.

  Huize Jansen
 • We kennen Garage Winters al voor jaren. Regelmatig hebben zij onderhoud voor ons uitgevoerd. Denken mee, hebben zeer veel kennis en deskundigheid, zijn 100% betrouwbaar en bij iedere reparatie of onderhoud altijd een goed gevoel aan overgehouden. Zeker een aanrader!

  Multi Sanne