Banden & Velgen

Voorbeeld

Banden & Velgen

Garage Winters heeft een uitgebreid assortiment scherp geprijsde winterbanden en zomerbanden op voorraad. Wij streven er naar u zo snel mogelijk van dienst te zijn bij een lekke band, versleten band of klapband. Hierdoor kunt u in de meeste gevallen dezelfde dag de weg weer op.

Zeer voordelig en vakkundig gemonteerd

Garage Winters koopt buiten de duurdere seizoenen om grote partijen banden in. Hiermee kunnen wij u lagere prijzen bieden dan veel van onze concurrenten. Vraag onze medewerkers in onze garage, per mail of telefonisch naar onze scherp geprijsde zomer- en winterbanden. Wij helpen u graag op een voordelige manier de zomer en winter door.

Voorbeelden van nieuwe velgen

Voorbeelden

 • Al meer dan 40 jaar de plaatselijke garage waar we een auto in onderhoud hebben. Klantvriendelijk en scherpe prijzen. Goed overleg en advies wat voor werkzaamheden er moeten plaatsvinden.

  Tiemen Prins
 • Zeer goede garage klant vriendelijk en vakkundig.

  Inrefa
 • Ik rij weer een voertuig waarin met vertrouwen gereden kan worden. Bij het ophalen duidelijke uitleg gehad van uitgevoerde werkzaamheden en bij behorende kosten. Prima service aangepast aan de wensen van de klant.

  HaDries
 • Uitmuntende service, klantvriendelijk, duidelijke afspraken. Topgarage!

  Wim Sieders
 • Garage Winters is een zeer klantvriendelijk bedrijf, waar de mensen altijd voor je klaar staan. Altijd duidelijke informatie over reparaties en andere vragen. Bij het vinden van onverwachte zaken wordt er altijd even telefonisch overleg gepleegd. Gewoon een topgarage!

  Vollieguus