Werkzaamheden

Impressie

Werkzaamheden

Wij bieden onze klanten alles om veilig en comfortabel onderweg te kunnen zijn. Zo voeren we alle benodigde onderhoud en reparaties uit aan elk automerk, bieden wij een APK (Auto Periodieke Keuring) en beschikken we over een grote voorraad banden die wij met moderne technieken kunnen (de)monteren.

Moderne apparatuur en vooruitstrevende technieken

Om alle problemen te kunnen verhelpen beschikken wij over moderne diagnoseapparatuur voor modellen van alle merken.

Meer informatie

4-koloms brug

Wij beschikken over een zware 4-koloms brug voor de reparatie van zwaardere voertuigen zoals bijvoorbeeld campers en bedrijfswagens tot 5000 KG.

Banden montage

Wij beschikken over geavanceerde montage en demontage apparatuur voor banden om kleine tot grote lichtmetalen wielen.

Remmentestbank

Met onze remmentestbank kunnen wij snel remproblemen per individueel wiel constateren. Deze geavanceerde remmentestbank is tevens geschikt voor het testen van auto’s met automatisch ingrijpende vierwielaandrijving en zwaardere voertuigen tot 3500 kg.

Autoshop Vollenhove

U kunt in onze autoshop in Vollenhove terecht voor allerlei onderhoudsproducten zoals: shampoo, wax, wasborstels, olie, accessoires, verlichting, aanhangwagen benodigdheden, autolakken, accu’s, etc.

Impressie

null

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor elk type onderhoud welke uw auto nodig heeft. Groot of klein onderhoud geschiedt volgens fabrieksopgave en oliën met de vereiste kwalificaties worden gebruikt. DSG en automatische versnellingsbakken kunnen wij verversen en spoelen. Wij zijn een universele garage en onderhouden de meeste merken en modellen.

null

Diagnose

Om snel en doelgericht problemen te verhelpen maken wij gebruik van de laatste techniek op het gebied van diagnoseapparatuur. Gediplomeerde monteurs werken met gerenommeerde merken als Hella en Snap-on om elke foutmelding te verhelpen. Elk merk en elk model kan door ons worden uitgelezen!

null

Reparaties

Trilling voelbaar? Rammelt er iets of een hoog brandstofverbruik? Ons team kan het verhelpen. Onze garage is gericht op service en reparatie en heeft veel slimme apparatuur in haar werkplaats. Vertrouwt u een geluid niet, schroom dan niet maar vraag het ons.

null

APK

Auto Periodieke Keuring. Elke auto dient gekeurd te worden, de één elk jaar en de ander over vier jaar. Met gemiddeld 950 keuringen per jaar een niet zomaar weg te denken bezigheid van ons. Anders dan de prijsvechters op tv, repareren wij geen onnodige onderdelen om zo onze kosten te dekken.

null

Banden

De banden nemen het contact met het wegdek voor hun rekening, erg belangrijk, vooral in extreme situaties. Daarom hebben wij een groot assortiment banden van verschillende maten en merken op voorraad zodat u bij een kapotte band of gewoon versleten banden z.s.m. weer vertrouwd op weg kan. Ook voor sportbanden, terreinbanden of afwijkende maten kunt u bij ons terecht.

null

Velgen

Is uw auto toe aan een vernieuwde frisse look? Kleren maken de man. Velgen maken de auto. Garage Winters biedt een ruime keuze aan scherp geprijsde velgen maar ook bieden wij zeer exclusieve velgen voor uw auto. Wenst u een wielenset die echt bij uw auto past? Wij kunnen daarbij helpen en geven advies op maat.

null

Airco

Tijdens warme en koude dagen is een airco nuttig. Echter vraagt dit systeem wel onderhoud. Wij adviseren het airco-systeem één keer per twee jaar te onderhouden. Zelfs de nieuwste systemen met vloeistof R1234YF kunnen bij ons terecht voor een beurt. En koelt uw airco niet genoeg? Gelukkig repareren wij dat ook.

null

Overig

Ook voor overige werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe sleutelhoezen, versnellingsbak spoelen, vervanging of ruitreparatie en ook schadeafwikkeling via onze partner Autoschade Bennie Jansen. Wij staan voor u klaar.

 • Uitmuntende service, klantvriendelijk, duidelijke afspraken. Topgarage!

  Wim Sieders
 • Zeer goede garage klant vriendelijk en vakkundig.

  Inrefa
 • Al meer dan 40 jaar de plaatselijke garage waar we een auto in onderhoud hebben. Klantvriendelijk en scherpe prijzen. Goed overleg en advies wat voor werkzaamheden er moeten plaatsvinden.

  Tiemen Prins
 • We kennen Garage Winters al voor jaren. Regelmatig hebben zij onderhoud voor ons uitgevoerd. Denken mee, hebben zeer veel kennis en deskundigheid, zijn 100% betrouwbaar en bij iedere reparatie of onderhoud altijd een goed gevoel aan overgehouden. Zeker een aanrader!

  Multi Sanne
 • Garage Winters is een zeer klantvriendelijk bedrijf, waar de mensen altijd voor je klaar staan. Altijd duidelijke informatie over reparaties en andere vragen. Bij het vinden van onverwachte zaken wordt er altijd even telefonisch overleg gepleegd. Gewoon een topgarage!

  Vollieguus

Leenfiets of -auto

Wij bieden u gratis een leenfiets of u kunt tegen een kleine vergoeding gebruik maken van onze Peugeot 108 of Peugeot Partner leenauto.

APK vervaldatum

Wat is de APK vervaldatum van uw auto? Bekijk uw voertuiggegevens.

Velgen

Welke velgen zijn geschikt voor uw auto? Bekijk ons aanbod bij onze leveranciers op Wielengids.nl of Alcar.nl.